Zapoj sa do prípravy Kreatívneho centra Košického kraja

Novinky

Na Strojárenskej 3 v Košiciach, v areáli bývalej tabakovej továrne, pripravujeme v spolupráci s Agentúrou na podporu regionálneho rozvoja Košice rozsiahlu rekonštrukciu budovy, v ktorej vznikne nové Kreatívne centrum Košického kraja.

Kreatívne centrum má vo svojich priestoroch ponúknuť miesto pre tvorbu, podnikanie, sieťovanie, ale aj oddych a prezentáciu projektov a produktov vytvorených v centre. Jeho služby budú môcť využívať kreatívci, firmy, študenti stredných a vysokých škôl, absolventi či rôzne kultúrne organizácie v Košickom kraji.

Aby tento multifunkčný priestor naozaj spĺňal svoj účel, a aby jeho služby mohlo využívať čo najširšie spektrum ľudí, potrebujeme aj tvoju pomoc. Počas dvojhodinovej diskusie sa staneš súčasťou navrhovania kreatívneho centra a prispeješ k tomu, aby jeho fungovanie odrážalo aj tvoje potreby, alebo potreby tvojej organizácie. Diskusiu bude viesť výskumníčka a facilitátorka Hana Skljarszka. 

Podujatie je určené pre všetkých kreatívcov, umelcov, ľudí pracujúcich v kreatívnom priemysle či zástupcov kultúrnych organizácií v Košickom regióne. Kvôli zvýšenému záujmu sme pridali 2 časy diskusií v jeden deň.

Pre účasť je potrebné sa vopred registrovať: https://bit.ly/Kreativne_centrum_Kosickeho_kraja 

Projekt je financovaný z Dunajského národného programu 2014 – 2020.