Vysielanie pop-up Rádia DeuS

Novinky

16. decembra 2021 môžeš byť aj ty súčasťou jedinečného zážitku, ktorým ťa budú sprevádzať partneri projektu DeuS a ich hostia. Pre tento deň spustíme pop-up rozhlasovú stanicu s názvom Radio Deus.

Radio Deus je jednodňové pop-up rozhlasové vysielanie pre ľudí z oblasti kreatívneho priemyslu, profesionálov, študentov a zástupcov verejného sektora. Jeho vysielanie bude súčasťou záverečnej konferencie projektu.

Konferencia je rozdelená do niekoľkých „relácií“, ktoré sú moderované partnermi projektu a sú zamerané na rôzne témy. Relácií sa môžeš aktívne zúčastniť a prispieť do diskusií svojimi otázkami a podnetmi. Stačí sa bezplatne registrovať na tomto odkaze. Celý program konferencie je zverejnený na webovej stránke deuscci.eu/radio/. O aktivitách Creative Industry Košice a dostupnosti kultúry pre všetkých bude Zuzana Kupcová rozprávať v bloku People have the Power od 15:00 do 16:00.

Projekt DeuS alebo European Open Design School for Sustainable Regional Development je projekt, ktorého cieľom je vytvoriť nový vzdelávací prístup pre oblasť kreatívneho priemyslu na európskej úrovni. Tento prístup je zameraný na kritické myslenie a podnikateľské zručnosti a má do participatívneho, kreatívneho a efektívneho riešenia miestnych výziev zapojiť aj lokálne kultúrne organizácie, umelcov či kreatívcov.


Projekt je spolufinancovaný z programu Európskej únie Erasmus+.